Roulette strategieën

Roulette strategieën

Een van de meest populaire gokspellen in Nederland is roulette. Het spel wordt meestal gezien als puur geluk hebben, maar er zijn verschillende mensen die denken strategieën te hebben gevonden. Hierdoor moeten je kansen worden vergroot. Deze strategieën zijn geen garantie voor succes, maar slechts een manier van spelen. Hieronder zullen we meer uitleg geven over de opties die je hebt.

Martingale

Deze staat bekend als de meest bekende roulette strategie die je kunt vinden. De strategie is het best toe te passen bij een Franse roulette tafel. Bij deze roulette strategie zet je steeds in op de 50 procent kansen. Zoals de helft van de getallen, even en oneven of rood en zwart. Elke keer als je een ronde verliest moet je je inzet verdubbelen. Als je dan de ronde erna wint, heb je je originele bedrag terug. Zolang je wint blijft je geldbedrag even hoog. In principe kun je met deze methode nooit verliezen. Het nadeel is natuurlijk dat niemand oneindig veel geld heeft. Uiteindelijk is er dus een kans dat je alsnog keihard ten onder gaat.

Labouchere

Deze methode lijkt erg op die van Martingale. Daarom wordt deze soms ook wel de Split-Martingale genoemd. Bij dit systeem gebruik je een wiskundig model om te proberen winst te behalen in het spel. Je werkt op basis van financiële principes die realistisch zijn.

Dealers Signature

Bij deze methode ga je letter op de ‘dealer’ van het spel en hoe deze draait. Als de dealers en bepaald patroon aannemen bij de spins, moet je hierop proberen te letten en dit voor je laten werken. De naam van deze methode is echter onjuist, bij roulette wordt de ‘dealer’ een croupier genoemd, omdat het geen spel met kaarten is.

Pivot

Bij deze methode ga je uit van de wiskundige theorie achter het gokken. Dit zegt namelijk dat er bij 37 spins, bepaalde nummers meerdere keren zullen vallen. De kans dat alle 37 getallen aan bod komen is bijna onmogelijk. De bedoeling is dan dus dat je gaat inzetten op de getallen die juist wel al eerder gevallen zijn. Deze methode is net al de rest eigenlijk meer een speelstijl dus. Want je weet nooit zeker of dit in je voordeel gaat werken.