Welke online gokkasten hebben een hoger uitkeringspercentage?

Welke online gokkasten hebben een hoger uitkeringspercentage?

Een gokje wagen geeft je een erg spannend gevoel. Ga je winst pakken of niet? Als je dan winst pakt, voel je je als een soort koning. Om die reden zijn er wereldwijd erg veel mensen die dagelijks gokken. Ook in Nederland zijn er duizenden mensen die zich hiermee bezighouden. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk winst te maken. Bij het gebruiken van gokkasten is dat helemaal niet anders. Ook online ben je op zoek naar het maken van zoveel mogelijk winst. Maar bij welke gokkasten is het uitkeringspercentage nu precies het hoogst?

Wat is precies het uitkeringspercentage?

Als je op een gokkast gaat spelen, dan krijg je een bepaald bedrag uitgekeerd als je wint. Het uitkeringspercentage is het percentage dat de gokkast uitkeert, in verhouding tot de hoeveelheid geld die je hebt ingezet. Is het percentage bijvoorbeeld 85 procent? Dan krijg je 85 procent van je inleg als prijzengeld weer uitgekeerd. Het uitkeringspercentage is een vrij belangrijk detail als je op een gokkast wilt gaan spelen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk winst behalen, dus is het voor jou belangrijk dat het uitkeringspercentage zo hoog mogelijk is. Door dit percentage kan je bovendien ook de verschillende gokkasten met elkaar vergelijken.

Uitkeringen bij fysieke en online gokkasten

Gokkasten kan je online vinden, maar daarnaast staan ze ook in bijvoorbeeld cafés en gokhallen. Het verschil in uitkeringspercentage tussen de fysieke en online gokkasten kan vrij groot zijn. Speel je in een café of gokhal? Dan ligt het uitkeringspercentage vaak tussen de 60 en 80 procent. Speel je online? Dan ligt het uitkeringspercentage een aanzienlijk stuk hoger. Je hebt dan vaak te maken met een percentage van 95 tot 97 procent. Dit betekent dat jij een stuk meer winst pakt, terwijl er voor het casino juist een kleinere marge overblijft. Wie zoveel mogelijk winst wil maken, doet er dus goed aan om online gokkasten te gebruiken in plaats van de fysieke.

Gokkasten met een hoger uitkeringspercentage

Het is voor jou als speler erg makkelijk om te zien waar je meer winst kunt behalen. Je kan de verschillende gokkasten namelijk eenvoudig met elkaar vergelijken. Je ziet al snel waar je te maken hebt met een hoger uitkeringspercentage. Voor de gebruikers van gokkasten is een hoger percentage natuurlijk veel aantrekkelijker dan een lager percentage. Als je online gaat spelen, dan zijn er twee gokkasten te vinden die maar liefst 99 procent van je inleg uitkeren als winst. Het gaat dan om de ‘Book of 99’ en ‘Mega Joker’ gokkasten. Je inleg kan je met deze kasten dus zo goed als verdubbelen. Daarnaast is er ook nog een groot aantal online gokkasten dat een uitkeringspercentage hanteert van ruim 98%. Het is dus niet heel moeilijk om een enorme winst te behalen tijdens het online gokken. Denk er natuurlijk wel aan dat je veel geluk nodig hebt, wil je deze winst behalen. Ook moet je natuurlijk 18 jaar of ouder zijn als je de online gokkasten wilt gaan gebruiken.